De website van timmerbedrijf de Valk

De website van timmerbedrijf de Valk

22 maart 2019 Uit Door Redactie

Laatst was ik op internet aan het zoeken naar een goed timmerbedrijf voor mijn nieuwe huis. Ik kwam terecht bij de site van timmerbedrijfdevalk.nl/. Gelijk heb ik een afspraak gemaakt om bij mijn huis langs te komen. Een paar dagen daarna zijn ze gelijk bij mij langs geweest. Zij wezen mij erop om eerst even de website goed door te kijken zodat ik wist waaruit ik kon kiezen. De website is super duidelijk en alles staat er goed op beschreven.

timmerbedrijfdevalk.nl/

De beste service

Nadat ik op de website een kleur en materiaal had uitgekozen kwamen zij weer  bij mij langs om alles goed op te meten en te kijken of het mooi bij ons interieur past. Het paste perfect en de kleuren passen ook super goed. Het personeel dat hoort bij de site timmerbedrijfdevalk.nl/ is ook super vriendelijk. Ik ben zeker te spreken over de service die zij te bieden hebben. Ze zijn super vriendelijk. Je kunt contact met hun opnemen wanneer je maar wil. Als je vragen of opmerkingen hebt kun je op hun site het contactformulier invullen. Nadat je dit hebt ingevuld nemen zij direct contact op met jou en bellen zij jou gelijk terug. Kortom zij zijn super betrokken met jou en de producten die jij besteld hebt.

Meer weten? Klik dan hier.